Pravila privatnosti za Hrvatski Etnički Institut

U Hrvatskom Etničkom Institutu, dostupnom na https://www.cei.hr, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o Pravilima privatnosti sadrži vrste podataka koje prikuplja i bilježi Hrvatski Etnički Institut te kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našim Pravilima privatnosti, slobodno nas kontaktirajte. Naša Pravila o privatnosti izrađena su uz pomoć Generatora pravila o privatnosti.

Datoteke dnevnika

Hrvatski Etnički Institut slijedi standardnu ​​proceduru korištenja log datoteka. Ove datoteke bilježe posjetitelje kada posjećuju web stranice. Sve hosting tvrtke to rade i dio analitike hosting usluga. Podaci prikupljeni datotekama dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), oznaku datuma i vremena, stranice za upućivanje/izlaz i eventualni broj klikova. Oni nisu povezani s bilo kakvim podacima koji mogu osobno identificirati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i web svjetionici

Kao i svaka druga web stranica, Hrvatski Etnički Institut koristi ‘kolačiće’. Ovi se kolačići koriste za pohranjivanje informacija uključujući postavke posjetitelja i stranice na web stranici kojima je posjetitelj pristupio ili ih je posjetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagodbom sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i/ili drugih informacija.

Google DoubleClick DART kolačić

Google je jedan od dobavljača treće strane na našoj web stranici. Također koristi kolačiće, poznate kao DART kolačići, za posluživanje oglasa posjetiteljima naše stranice na temelju njihovog posjeta www.website.com i drugim stranicama na internetu. Međutim, posjetitelji mogu odlučiti odbiti korištenje DART kolačića posjetom Pravilima o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže na sljedećem URL-u – https:/ /policies.google.com/technologies/ads

Naši partneri za oglašavanje

Neki od oglašivača na našoj stranici mogu koristiti kolačiće i web svjetionike. Naši partneri za oglašavanje navedeni su u nastavku. Svaki od naših partnera za oglašavanje ima svoja pravila o privatnosti za svoja pravila o korisničkim podacima. Radi lakšeg pristupa, postavili smo hipervezu na njihova Pravila privatnosti u nastavku.

Pravila privatnosti

Na ovom popisu možete pronaći Pravila privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera Hrvatskog Etničkog Instituta.

Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije poput kolačića, JavaScripta ili Web Beacona koje se koriste u njihovim oglasima i poveznicama koje se pojavljuju na Hrvatskom Etničkom Institutu, a koje se šalju izravno u preglednik korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjećujete.

Napominjemo da Hrvatski Etnički Institut nema pristup niti kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

Pravila privatnosti treće strane

Pravila o privatnosti Hrvatskog Etničkog Instituta ne odnose se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da za detaljnije informacije pogledate odnosnu Politiku privatnosti ovih poslužitelja oglasa trećih strana. Može uključivati ​​njihovu praksu i upute o tome kako isključiti određene opcije.

Možete onemogućiti kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web stranicama preglednika. Što su kolačići?

Informacije za djecu

Drugi dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite za djecu dok koriste internet. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju i/ili nadziru i usmjeravaju svoje online aktivnosti.

Hrvatski Etnički Institut ne prikuplja svjesno nikakve osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo ovu vrstu informacija na našoj web stranici, preporučujemo vam da nas odmah kontaktirate, a mi ćemo učiniti sve uložiti sve napore da odmah uklonimo takve informacije iz naše evidencije.

Samo pravila o privatnosti na mreži

Ova Pravila o privatnosti odnose se samo na naše online aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice s obzirom na informacije koje su podijelili i/ili prikupili u Hrvatskom Etničkom Institutu. Ovo pravilo nije primjenjivo na informacije prikupljene izvan mreže ili putem kanala koji nisu ova web stranica.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice, ovime pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se s njenim Uvjetima i odredbama.